Discussion of migration from legacy 5.9 to SE 6.x

Installed 6.5 on new computer - error message

Installed 6.5 on new computer - error message

Postby rhillig » Sat Sep 20, 2014 9:33 am

:cry:
I wiped our host computer & installed Win 8.1
Installed Mitchell SE 6.5
When I open the Manager program - I get this error message.
Have rebooted numerous times - same thing still comes up.
Since tech support is closed today - anyone else have any ideas?

20140920_115908.jpg
 
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” ~ Mark Twain
User avatar
rhillig
400 Club: Mega-Star Contributor
400 Club: Mega-Star Contributor
 
Posts: 470
Joined: Sat May 14, 2005 11:20 am

Re: Installed 6.5 on new computer - error message

Postby ricmorin » Sat Sep 20, 2014 10:50 am

On which computer do you get this message? What version are you showing on the computer that gets this message? What version is showing on the host computer?

If this is the host, you may need to wait for it to get the latest update. That could take a bit, maybe an hour, before it will update.
Ric Morin - Volunteer Forum Moderator, Shop Owner, ASE Master L1
Motorcar Alternatives, LLC
603-622-6434
https://www.facebook.com/motorcaralternatives

Reality continues to ruin my life.- Calvin
User avatar
ricmorin
5K Holy Smokes Contributor
5K Holy Smokes Contributor
 
Posts: 5214
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:11 am
Location: New Hampshire

Re: Installed 6.5 on new computer - error message

Postby timbre4 » Sat Sep 20, 2014 12:06 pm

Please confirm which version of SE is on workstations; assuming fresh 6.5.20 on host?
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4587
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Installed 6.5 on new computer - error message

Postby rhillig » Sat Sep 20, 2014 2:43 pm

Sorry - had errands to run.
This is the host computer. Fresh 6.5.20 install.
It looks like possibly the updater is going to run now - which is excellent, because it wouldn't run before. Had to call tech support to manually update before.

Looks like we are good to go!
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” ~ Mark Twain
User avatar
rhillig
400 Club: Mega-Star Contributor
400 Club: Mega-Star Contributor
 
Posts: 470
Joined: Sat May 14, 2005 11:20 am

Re: Installed 6.5 on new computer - error message

Postby ricmorin » Sat Sep 20, 2014 2:54 pm

That should do it. You gotta get the host up to the same version.
Ric Morin - Volunteer Forum Moderator, Shop Owner, ASE Master L1
Motorcar Alternatives, LLC
603-622-6434
https://www.facebook.com/motorcaralternatives

Reality continues to ruin my life.- Calvin
User avatar
ricmorin
5K Holy Smokes Contributor
5K Holy Smokes Contributor
 
Posts: 5214
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:11 am
Location: New Hampshire

Re: Installed 6.5 on new computer - error message

Postby rhillig » Mon Sep 22, 2014 9:23 am

:)

Everything is working good today! Looks like it's updating like it should.
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” ~ Mark Twain
User avatar
rhillig
400 Club: Mega-Star Contributor
400 Club: Mega-Star Contributor
 
Posts: 470
Joined: Sat May 14, 2005 11:20 am

Return to Upgrade Process

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest