Manager SE specific technical issues

Default State Is Wrong-ish?

Default State Is Wrong-ish?

Postby Rich » Tue Apr 04, 2017 11:45 am

When we updated I found an issue, perhaps a setting some one (ME) missed?

I am trying to use the License plate decode. But my state defaults to "MICH" which is not making Mitchell1 happy. Most of the time I have to scroll down to "MI".

I looked, i really did, so can some one point me to the box I missed please.
Rich Hays
Supporter of Project Semicolon
231-796-0550 work
http://share.garmin.com/RHAYS
User avatar
Rich
3K Time Lord Contributor
3K Time Lord Contributor
 
Posts: 3724
Joined: Tue Sep 06, 2005 10:16 am
Location: Gone hiking.

Re: Default state is wrong-ish

Postby brianp87 » Tue Apr 04, 2017 12:29 pm

The only thing I could find was area code.
User avatar
brianp87
2.5K Uber Ninja Contributor
2.5K Uber Ninja Contributor
 
Posts: 2964
Joined: Tue Oct 10, 2006 6:11 am
Location: Arizona

Re: Default State Is Wrong-ish?

Postby Silky7 » Wed Apr 05, 2017 8:29 am

Rich,

It's a simple change. Your default state selection is driven off your Shop Setup.

This is probably how you're set:
2017-04-05 09_23_04-Shop Data.png
 


And therefore you see this on the vehicle:
2017-04-05 09_24_52-Mitchell 1 TeamWorks SE.png
 


Close all your stations. On the host, make the change to just "MI" and then close it too. When re-opened, you should be all set for new vehicles.
User avatar
Silky7
2nd Level Tech Support
2nd Level Tech Support
 
Posts: 685
Joined: Mon Dec 31, 2007 10:07 am

Re: Default State Is Wrong-ish?

Postby Rich » Wed Apr 05, 2017 9:52 am

Awesome! It was set at "Mich", I changed it.

Thank you!
Rich Hays
Supporter of Project Semicolon
231-796-0550 work
http://share.garmin.com/RHAYS
User avatar
Rich
3K Time Lord Contributor
3K Time Lord Contributor
 
Posts: 3724
Joined: Tue Sep 06, 2005 10:16 am
Location: Gone hiking.

Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest