Manager SE Settings, Defaults, Database

Metric

Metric

Postby gale » Tue Feb 23, 2016 10:55 am

Just wondering if they are considering including the kilometers in with the miles in the Maintenance Schedules, it would make it a little easier and not so time consuming.

Gale
gale
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
 
Posts: 86
Joined: Wed Feb 22, 2006 11:31 am
Location: Edmonton, Alberta

Re: Metric

Postby timbre4 » Tue Feb 23, 2016 3:21 pm

Standalone ProDemand has a switch in Tools - Shop Settings for this today, however that doesn't control the Maintenance window as called from Manager SE.
This is something we want to add, I do not have a timeline right now, but we will be looking at this.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4514
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Metric

Postby artadot » Wed Feb 24, 2016 8:05 am

gale wrote:Just wondering if they are considering including the kilometers in with the miles in the Maintenance Schedules, it would make it a little easier and not so time consuming.

Gale

I would appreciate this update as well.
There are no mistakes only lessons to be learned. ~ Dot
User avatar
artadot
100 Club: Active Contributor
100 Club: Active Contributor
 
Posts: 106
Joined: Thu Apr 03, 2014 7:14 am
Location: Strathroy Ontario

Re: Metric

Postby dundasauto » Tue Jul 05, 2016 3:07 am

Just switch over from 5.9 to SE, I would appreciate this update as well. Thanks
dundasauto
Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:05 pm

Return to Database / Settings

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest