Inventory parts, inventory and ordering

Stocking Level Above Zero Erroneous Reporting?

Stocking Level Above Zero Erroneous Reporting?

Postby integrity1 » Wed Jan 27, 2016 12:05 pm

I've been working on cleaning up my inventory list to improve our workflow, and I discovered that any of our "old" inventoried & stocked parts that I deleted (although no longer in the inventory list) are all showing up on the "Stocking level above zero" report. Is there a way to eliminate this so I can use this report as a basis for ordering/assessing our stocking need? Right now, it prints twice as many pages, because it's listing parts that no longer exist. If there's not a current fix, is there at least some idea of how long before we'll all see one?
integrity1
25 Club: Starting Contributor
 
Posts: 42
Joined: Mon Oct 08, 2012 12:07 pm

Re: Stocking level above zero erroneous reporting

Postby Silky7 » Thu Jan 28, 2016 6:20 am

We have the issue with this report recorded, but cannot provide an ETA for a fix at this time.
User avatar
Silky7
2nd Level Tech Support
2nd Level Tech Support
 
Posts: 692
Joined: Mon Dec 31, 2007 10:07 am

Re: Stocking Level Above Zero Erroneous Reporting?

Postby integrity1 » Fri Feb 05, 2016 9:42 am

*sigh*
integrity1
25 Club: Starting Contributor
 
Posts: 42
Joined: Mon Oct 08, 2012 12:07 pm

Re: Stocking Level Above Zero Erroneous Reporting?

Postby integrity1 » Tue Feb 28, 2017 7:44 am

Soo....It's been quite some time since I first tried to find a solution to this problem. Still - when I run the report "Inventory Stocking Level Above Zero", it STILL returns a list of every single inventory part that meets that criteria...in addition to DELETED inventory items that once existed in the system, making it an incredibly long and unpractical use.

I understand that you had no idea what the timeline would be before it would be fixed, but after all this time, can I at least get an update?
integrity1
25 Club: Starting Contributor
 
Posts: 42
Joined: Mon Oct 08, 2012 12:07 pm

Re: Stocking Level Above Zero Erroneous Reporting?

Postby timbre4 » Fri Mar 03, 2017 12:29 pm

We are looking into whether a formula in the report template will fix this or not. Apologies, I do not have a timeframe as yet.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4510
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Return to Inventory / Purchase Orders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest