Questions and comments about using ProDemand or ShopKeyPro information modules

Dodge RAM 5500 VIN?

Dodge RAM 5500 VIN?

Postby sbcauto » Thu Mar 20, 2014 8:30 am

DO WE HAVE A CURRENT YEAR MAKE MODEL UPDATE FOR PRO-DEMAND FOR ESTIMATER. CANNOT FIND LABOR FOR 2011 DODGE R5500 TRUCK? THANKS BILL
sbcauto
100 Club: Active Contributor
100 Club: Active Contributor
 
Posts: 134
Joined: Thu Feb 04, 2010 9:08 am

Re: Dodge RAM 5500 VIN?

Postby timbre4 » Wed Mar 26, 2014 7:00 am

Dodge RAM 5500 would not be listed in ProDemand which goes up to 1 ton. You'd be talking Medium-Truck.net for information.

If you need to enter the vehicle in Manager SE, you can enter the VIN, *not* press Decode, then enter the vehicle details. It's just not going to integrate with Estimator, Repair, parts catalogs.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4563
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Return to Using ProDemand

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests