Questions about VIN, models, engines covered in the repair products

Allroad Quattro - Not supported?!

Allroad Quattro - Not supported?!

Postby pfainc » Mon Mar 31, 2014 10:46 am

AllRoad Q ProDemand.jpg
Prodmand Allroad Quattro screen
 
I use Manager SE, I find no estimator or repair info when linking to these products.

I get 'no information available'

VIN decoded, all fields are entered.

I can log into prodemand on it's own (No link to Manager) and I can see the info I need, but there is no way to link it to Manager.

We work on a lot of these, so this is quite a problem.


OD5 gave a similar error but allowed me to 'correct' the vehicle selection, ProDemand has no such option.

Need a fix or reasonable work around ASAP.
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
 
Posts: 68
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine

Re: Allroad Quattro - Not supported?!

Postby ricmorin » Mon Mar 31, 2014 10:53 am

If you had done a search, you would have seen several posts on this already. There is a known problem with the passing of YMM for this vehicle. I was able to get all the info I needed by manually entering the vehicle into ProDemand. Give it a try.
Ric Morin - Volunteer Forum Moderator, Shop Owner, ASE Master L1
Motorcar Alternatives, LLC
603-622-6434
https://www.facebook.com/motorcaralternatives

Reality continues to ruin my life.- Calvin
User avatar
ricmorin
5K Holy Smokes Contributor
5K Holy Smokes Contributor
 
Posts: 5272
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:11 am
Location: New Hampshire

Re: Allroad Quattro - Not supported?!

Postby Rich » Tue Apr 01, 2014 1:02 pm

Rich Hays
Supporter of Project Semicolon
231-796-0550 work
User avatar
Rich
3K Time Lord Contributor
3K Time Lord Contributor
 
Posts: 3712
Joined: Tue Sep 06, 2005 10:16 am
Location: Gone hiking.

Re: Allroad Quattro - Not supported?!

Postby pfainc » Wed Apr 02, 2014 7:38 am

Rich wrote:http://www.managerforum.net/viewtopic.php?f=179&t=10248


I appreciate the replies here but no posts offer a reasonable resolution.

Yes I can open pro-demand independently and enter all the information (and allroad appears in the list) and look up times and procedures, but I cannot transfer labor times, I cannot transfer maintenance service lists (this is a big problem) and generally very inconvenient.

This seems to have been documented several times, and appears to be a label mismatch. How long does a fix take? This has actually been a problem for a while. OD5 allowed me to correct the vehicle selection in estimator (change from 'Allroad Quattro' to 'allroad' and this allowed me to transfer labor times and such. Since updating to 6.4se and Prodemand I can no longer correct the vehicle info and cannot access info and transfer items.

Is there a fix planned?

Thank You
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
 
Posts: 68
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine

Re: Allroad Quattro - Not supported?!

Postby timbre4 » Wed Apr 02, 2014 7:41 am

This was documented for a fix last week, I will see if I can get an update as to when it will appear.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4514
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Allroad Quattro - Not supported?!

Postby Johnny5 » Wed May 21, 2014 11:04 am

Here is a temporary fix until development gets the change into the main branch of the product (which will be included in a future autoupdate)

http://www.m1faqs.com/fix/SE/allroad.exe
John Dwulet AKA: Johnny5
Sr. Product Marketing Manager - Mitchell1
Tuck in behind me, I'll show you where to crash. 8)
User avatar
Johnny5
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 662
Joined: Wed May 26, 2004 2:03 pm
Location: Mitchell 1 John Dwulet, Sr. Product Marketing Manager

Return to Model Coverage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest