Customizable reports & inspections

Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Sun Aug 31, 2014 1:14 pm

I have noticed that the capacities do not print on tech worksheets. Can this be fixed? Thanks, Jeff.
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Johnny5 » Tue Sep 02, 2014 4:08 pm

What version of manager and which tech worksheet are you using?
John Dwulet AKA: Johnny5
Sr. Product Marketing Manager - Mitchell1
Tuck in behind me, I'll show you where to crash. 8)
User avatar
Johnny5
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 662
Joined: Wed May 26, 2004 2:03 pm
Location: Mitchell 1 John Dwulet, Sr. Product Marketing Manager

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Wed Sep 03, 2014 3:09 am

Version 6.5.42...Pro Pack std tech work sheet.
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby kingkong462000 » Wed Sep 10, 2014 3:52 am

I just use the fluids button and ad it to tech sheet
kingkong462000
Member
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 08, 2012 4:14 am

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Wed Sep 10, 2014 6:12 am

There is a line for fluid capacity, it just doesn't show the capacity.
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Mon Sep 15, 2014 7:26 am

OK...i am still not getting fluid caps on pro-pack tech sheets!! Any ideas? Shows the line..no capacities!
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Mon Sep 15, 2014 7:56 am

OK..so I am going blind. I was looking at the end of the string and it was on the front. Monday Monday!!
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby timbre4 » Mon Sep 15, 2014 8:41 am

Whew!

It's Monday everywhere..... :idea:
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4510
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Mon Sep 15, 2014 9:52 am

Thanks for understanding. I sometimes blame it on the 70's! :mrgreen:
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby Jeff @ Able Auto » Fri Oct 24, 2014 5:16 am

OK...updated to 6.5.47 and lost the capacities again. And I looked very closely this time :shock: . Line is on tech sheet but no cap anywhere. 6.5.47 with pro pack tech sheet.
I just found a clue. The ticket in question spaced the fluid cap to a second line. When I back spaced it to the first line it printed.
Example
Oil capacity
5 quarts 5w30...only prints oil capacity line..no 5 quarts 5w30
oil capacity 5 quarts 5w30...prints complete
Does this make sense? Thanks Jeff.
Jeff Fitzgerald owner
Able Auto Repair 772-462-0061
Treasure Coast of Florida
"there will be enough time to sleep when we're dead"
Jeff @ Able Auto
1500 Club Master Plus Contributor
1500 Club Master Plus Contributor
 
Posts: 1772
Joined: Thu Mar 01, 2007 12:19 pm
Location: Watch out for that cliff!!!

Re: Fluid Capacities On Tech Worksheets?

Postby MRISICH » Fri Oct 24, 2014 7:25 am

Hi Jeff,

Can you connect to a remote support session so we can take a look at what's going on and try to fix it? Here's the link: http://www.boltontechnology.com/support.html.

Thanks,
Mike
Michael Risich
Founder & CEO

BOLT ON TECHNOLOGY™

610-400-1019
http://boltontechnology.com/
User avatar
MRISICH
300 Club: Superstar Contributor
300 Club: Superstar Contributor
 
Posts: 351
Joined: Tue Jul 18, 2006 3:49 am
Location: Chalfont, PA

Return to Report Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest