Customizable reports & inspections

Inspection Change Tech

Inspection Change Tech

Postby BenjaminPeterson » Mon Nov 06, 2017 11:20 am

I noticed that the inspection automatically put the main techs name for the inspection even if it is done with a different techs tablet and user. Is there away to change what tech did the inspection report pro.
BenjaminPeterson
25 Club: Starting Contributor
 
Posts: 27
Joined: Tue Aug 29, 2017 5:03 am

Re: Inspection Change Tech

Postby Auto Repair Coach » Tue Nov 07, 2017 4:45 am

Thanks for your question!

At this point there is not a way to reassign the technician in Report Pro, but I feel that is a good idea so I am going to put it into development to see if it can be added in the future.

Mean while your solution is to change the tech when adding the inspection to the job on the tablet or change the tech on the tablet when the inspection is done, again on the tablet.
John Burkhauser
Director of Educational Programs

BOLT ON TECHNOLOGY

610-400-1019
http://boltontechnology.com/
User avatar
Auto Repair Coach
200 Club: Major Contributor
200 Club: Major Contributor
 
Posts: 204
Joined: Wed Sep 07, 2016 11:21 am
Location: Southampton Pa.

Return to Report Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest