No Lookup For 2015 Kia?

No Lookup For 2015 Kia?

Postby nickscarcare » Fri Jun 26, 2015 12:03 pm

KNAFX5A82F5271755 I am running 5.9.5.260 no drop downs for it yet, don't match with the vin. It is a 2015 Kia Forte5 EX.
Some people try to turn back their odometers. Not me, I want people to know why I look this way. I've traveled a long way, and some of the roads weren't paved.

507-345-6425
http://www.nickscarcare.com
User avatar
nickscarcare
500 Club: Champion Contributor
500 Club: Champion Contributor
 
Posts: 674
Joined: Thu Sep 30, 2010 5:45 pm

Re: no lookup for 2015 kia

Postby steven kiser » Sat Jun 27, 2015 3:45 am

Maybe even Mitchell effuses to accept that Kia is actually a motor vehicle. Sorry, just a bit out of sorts today and I remember when these vehicles first his the U.S. market they were real scary to work on like the Hugo, Peugot, Hyundia, and a few others that just flashed and burned. I will add that since they first arrived from overseas they along with the Hyundia have come a long way and I'll even recommend the Sonata.
never argue with a fool, they'll drag you down to their level and beat you with experience
User avatar
steven kiser
5K Holy Smokes Contributor
5K Holy Smokes Contributor
 
Posts: 6282
Joined: Fri Jul 06, 2007 4:58 am
Location: eastern ma.

Re: No Lookup For 2015 Kia?

Postby timbre4 » Tue Jun 30, 2015 6:31 am

Since this is not a specific vehicle repair issue and more about VIN Decode / coverage I have moved it to the VIN Code topic area.

I can conform that it decodes in ProDemand now and also in Manager 6.6.7, which will be delivered to users soon. [I do not have the date, waiting on meetings outcome to know]

Did add this to another VIN post this morning: "Mitchell 1 will also be updating the VIN decoder engine in Manager SE; with plans to deploy that before year end. The new engine will include dramatic increases in vin recognition."
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4596
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: No Lookup For 2015 Kia?

Postby nickscarcare » Tue Jun 30, 2015 6:44 am

Not a problem, I figured it was just because it was a new vehicle, do all the drop downs work also?
Some people try to turn back their odometers. Not me, I want people to know why I look this way. I've traveled a long way, and some of the roads weren't paved.

507-345-6425
http://www.nickscarcare.com
User avatar
nickscarcare
500 Club: Champion Contributor
500 Club: Champion Contributor
 
Posts: 674
Joined: Thu Sep 30, 2010 5:45 pm

Re: No Lookup For 2015 Kia?

Postby timbre4 » Tue Jun 30, 2015 6:51 am

Yes they do. Keep in mind that VIN Decode and actual availability of reference information are related.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4596
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Return to VIN Decode

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest