News & discussion area for SE 7.x Schedule (7.0, 7.1 & soon 7.2)

Blocking For Holidays?

Blocking For Holidays?

Postby GUTHTIRE » Fri Jan 06, 2017 8:32 am

Under Configurations -> Scheduler Setup -> Scheduler Options I selected the Holidays... button then Import. I then selected Christmas then Save. I checked the Schedule on 12/15/2017 and I would think that "Closed" would appear on the Schedule however there's nothing there. I do see the day on the Calendar side is highlighted in red but would think the day would be marked "Closed" in the Resource view. Am I missing something? (It's a slow day here :D )
Dan
GUTHTIRE
100 Club: Active Contributor
100 Club: Active Contributor
 
Posts: 103
Joined: Thu Dec 10, 2015 5:19 am
Location: Glenmoore, PA

Re: Blocking For Holidays?

Postby Silky7 » Fri Jan 06, 2017 9:14 am

Dan,

We're looking into more forceful blocking on holidays on the schedule in the future. 8)
User avatar
Silky7
2nd Level Tech Support
2nd Level Tech Support
 
Posts: 632
Joined: Mon Dec 31, 2007 10:07 am

Return to 7.x Scheduler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest