Aftermarket + OEM Catalogs

CQ Catalog Error?

CQ Catalog Error?

Postby Rich » Wed Nov 25, 2015 8:31 am

I have been getting a strange warning a few times lately. I have to get into the vehicle screen, "cut" the VIN, change something about the car, "paste" the VIN back in, re-decode and it seems to works again. Happened twice today and 3 times yesterday. Wondering do i panic and call TS? if so do I call Mitchell or CQ??
Attachments
Capture.PNG
warning I get
 
Capture1.PNG
Vehicle info.
 
Rich Hays
Supporter of Project Semicolon
231-796-0550 work
User avatar
Rich
3K Time Lord Contributor
3K Time Lord Contributor
 
Posts: 3640
Joined: Tue Sep 06, 2005 10:16 am
Location: Big Rapids, Mich

Re: CQ Catalog Error?

Postby timbre4 » Wed Nov 25, 2015 8:37 am

Checking on this....
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4537
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: CQ Catalog Error?

Postby timbre4 » Wed Nov 25, 2015 9:42 am

From support:

"Yeah, have them call support when the error happens and to not do anything. It might be vehicle detail not matching what CARQUEST has on their end."
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
 
Posts: 4537
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: CQ Catalog Error?

Postby Rich » Wed Nov 25, 2015 10:34 am

Ok, thanks Tim. I wondered if it was something not talking the same language.
Rich Hays
Supporter of Project Semicolon
231-796-0550 work
User avatar
Rich
3K Time Lord Contributor
3K Time Lord Contributor
 
Posts: 3640
Joined: Tue Sep 06, 2005 10:16 am
Location: Big Rapids, Mich

Return to Part Catalogs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest